Nike ја заврши новата, совршена соработка со Bandiera и резултатот е – Nike Air Max Thea патика, во совршена златно-розева боја!

Колекцијата се состои од патики и облека со детали во златно -розевата, а за сите девојки кои додека вежбаат и сакаат да се во тренд, ова е најдобра вест на денот! Сега и службено можете да се поздравите со досадната облека за вежбање!nikes-new-rose-gold-sneakers-are-every-fashion-girls-dream-2045277640x0c-1 nikes-new-rose-gold-sneakers-are-every-fashion-girls-dream-2045278640x0c nikes-new-rose-gold-sneakers-are-every-fashion-girls-dream-2045279640x0c-1 nikes-new-rose-gold-sneakers-are-every-fashion-girls-dream-2045280640x0c

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНедела на дизајн во Јавна Соба
Следна објаваСовршен одмор во недопрената природа на Сардинија!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР