Christian Louboutin, инспирацијата за новата женска колекција ја пронајде во машките чевли. Познатиот дизајнер на луксузни чевли, се инспирираше од машките модели оxford и создаде идеална капсула/мала/ колекција, за есенските денови.

Со провакативен пристап во рекламата, полуголи мажи во секси чевли, кои ги посакува секоја жена. За сите девојки кои повеќе ги сакаат рамните чевли, Louboutin сега нуди модерни оксфордки на кои не можете да им одолеете.

christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes01 christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes02 christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes03 christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes04 christian-louboutin-woman-top-fall-2016-shoes05

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМузичка препорака | Rag’n’Bone Man
Следна објаваВолшебна атмосфера со модерниот фенер Balad!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР