Ви ги претставуваме најновите колекции на чанти на познатите модни креатори за сезоната пролет/лето 2017.  Прекрасни креации на Balenciaga, Dior, Hermes, Louis Vuitton, Valentino, Chanel.  Како и секогаш ние сме  во чекор со модните новитети.

Фанастично, погледнете и уверете се и сами!

1020-2

1020-5

1020-1

1020-3

1020-9

1020-4

1020-15

1020-6

1020-7

1020-12

1020-20

1020-14

1020-16

1020-23

1020-8

1020-24

1020-22

1020-27

1020-11

1020-29

1020-30

1020

1020-10

1020-28

1020-25

1020-18

1020-26

1020-21

1020-19

1020-17

НЕМА КОМЕНТАРИ