Лора Апсит Ливенс е една од многуте дизајнери кои наоѓаат инспирација во сликарството. Овојпат, таа создаде шапки кои се инспирирани од делата на легендардниот сликар Анри Матис , првично претставник на фовизмот, а подоцна со послободен стил и силно влијание на модерната европска уметност. Колекцијата е елегантна и шаренолика, со препознатливиот колорит на генијалниот Матис. Погледнете во продолжение.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХороскоп од 10.10 – 16.10.2016 година!
Следна објаваНајнови колекции на чанти за сезона пролет/лето 2017, (Ultimative guide)
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ