Со новата кампања Gucci ја слави Англија. Фотографиите ги потпишува Glen Luchford, а Британската глумица Vanessa Redgrave се појавува во кампањата со моделите Hannelore Knuts, Ellen de Weer, Sophijа Friesen, Dwighta Hoogendijk, Nick Fortn, Connera Rowsona и Victora Kusma.

Фотографиите се снимени на локацијата во Chatsworth — домот на Војводата и Војвотката  Devonshire. Сем принтаната кампања, снимен е и филм за Gucci. Со песната на The Undertones ‘My Perfect Cousin’, глумицата и моделите се снимени на прекрасниот посед, јавајки коњи, среќно трчаат и се играат на лулашките.

15-4 14-5 13-5 12-5 11-5 7-11 8-9 1-21-1 3-18-1 4-18-1 5-16-19-8-1 10-6-1

СПОДЕЛИ
Претходна објаваTopshop не враќа во 80-тите со новата колекција за пролет 2017!
Следна објаваЗемјотреси: Причина за паника или не?
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР