Како да се мотивирате до беспрекорна редовност и одлични резултати на училиште? Креативноста е секогаш одговорот.

Таков е и случајот со средното училиште Bowie. Една од предностите на матурантите е тоа што се доволно возрасни на училиште да одат со кола и тоа вешто го искористил колективот на оваа образовна институција, дозволувајќи им на учениците, односно матурантите да го декорираат и обојат своето паркинг место. Резултатот? Не апстрактни шари од боја, туку внимателно одбрани и креативни ремек дела во кои е вложено многу труд.

Мотив плус за забавен ден во училиште, зарем не? Погледнете сами:

ayeitsmarthaaa
madibradley4 madibradley4 (2) _reecewilson17 _reecewilson17 (2) mcfabulous elisehutson MarkEHamilton MarkEHamilton (2)AISDBowie adamparish

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР