Холандското студио Bomdesign, водено од Michael Bom е дизајнерско студио во чиј фокус е изработка на ламби. Дизајнерот употребува веќе искористени материјали, откривајќи ги нивните можности до максимум. На тој начин доаѓа до неочекувани и оригинални решенија.

Уникатни и рачно изработени, ламбите се интересно освежување за секоја просторија.

1 2 3 4 5

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР