Финскиот бренд Made of Sundays изработува еколошки лепенки за домот со интересни дезени од животни. Лепенките можат да се стават на вратите од собите, како и на фрижидерот, вратичките од шкафовите, во бањата или во некој друг дел од домот според тоа како вам ви одговара. Ваквиот декор со сигурност ќе ја разигра секоја просторија и ќе даде уметничка нота во амбиентот. Лепенките се продаваат на Etsy.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

9

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ