Луксузната колекција “Dear Dior”, на познатиот бренд Dior, со својот прекрасен дизајн на накит зрачи со грациозност и елеганција, а посебност му даваат живописноста на боите на скапоцените камења од кои се состои. Традиционално како и секогаш прекрасните креации на познатиот бренд, едноставно ви го одземаат здивот. Колекцијата содржи обетки, прстени, нараквици, сите рачно изработени од вештите раце на мајсторите во Диор! Уживајте!Dear-Dior-Dentelle-Mcdaillon-Soleil_m3m3zr1 Bague-Cher-Dior-Exquise-Saphir-rose-3-quarts_wbmxxs1 Dear-Dior-Rcsille-Bouquet-dOpales-ring-Back diordentelletourmaline_jzqpyy1 wpid-Photo-Jan-18-2014-1200-AM1_t1ltss1 opaledorient_h34t1i1
Dear-Dior-Dentelle-Opale-dOrient-ring_ft1fv81 dior bb1206518034cf7114142029912f6a66_w644_nv6dip1 Dear-Dior-Dentelle-Opale-dOrient-Bracelet-Back Dior-PRECIEUSES-CHAMPETRE-RING-EMERALD Dear-Dior-Dentelle-Opale-dOrient-ring_ft1fv81

214_dhan451 rosaceOK-1342002853

Dear-Dior-jewelry

dior-cher-collection1

Dior High Jewellery at Paris Biennale2

dior-cher-collection2

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтепскиот волк – Херман Хесе
Следна објаваИлузии и волшепства | Jairo Alvarez
• A feature writer for more than ten years across an electric range of different industries and lifestyles sectors from fashion, interior design, traveling, television and enviorment. • Extensive copywriting expirience with web content, headlines for diverse publications. • Excellent adaptibilty of skills to reach diverse audiences. • Valued for my informative and professional work ethic.

НЕМА КОМЕНТАРИ