Ако една идеја произлезена од книги во контејнер може да резултира со ваква вонсериска уметност – тогаш светот е создаден врз база на мал милион уметности на дневна база. Оваа приказна е сместена во Сиетел, каде што се потребни две години за да се поминат бесони ноќи во придружба на ноже и лепило до еден монументален резултат кој практично создава приказна во приказна. Малку ентузијазам и малку магија, следуваат со потпис на Isobelle Ouzman.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

НЕМА КОМЕНТАРИ