Ако и вие се вбројувате меѓу оние на кои завиткувањето на подароците им е подеднакво важно колку и подарокот што го подарувате, мора да го погледнете видеото погоре. Во него е објаснето како да спречите  украсната хартија да ви се одвиткува, како да направите машнички од листови од списание, како секогаш да го најдете почетокот на селотејпот (што обично се чини невозможно), и уште неколку практични трикови.

Следете ги инструкциите и не заборавајте да купувате со љубов. А уште ако и подарокот кој е купен со љубов е завиткан со уште поголема љубов, е тогаш имате полн погодок!

2

3

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМесиер 45 | Плеада во креација
Следна објаваЦрвени и сиви декорации
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ