Adidas Mi ZX Flux е мобилна апликација која им овозможува на корисниците да ја носат омилената фотографија на своите патики. Процесот е едноставен. Ја поставувате вашата фотографија на апликацијата, ги впишувате вашите податоци, а фотографијата автоматски ќе се распореди на патиката. Доколку сакате може и самите да регулирате кој дел од фотографијата да биде гледајќи во 3Д моделот. За крај, може да го споделите вашиот „производ“ и да ги нарачате своите уникатни Adidas патики. Лесно и брзо.

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПоткровје со креативен дизајн
Следна објава7 златни совети за патување
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ