Овој „луд Французин“ сигурно знае да се погрижи добро за луѓето со стил. Независно дали сте фан на ретро, или модерните автомобили,  Bugatti нуди за секого по нешто.

Иако не изгледа како способен теренец, Bugatti изобилува со модели кои долго време се сметаа за најбрзи.

1

2

D98/7471

6

8

9

10

11

Во чест на италијанскиот склуптор Рембрандт, Bugatti ќе изработи само три модели (Rembrandt Bugatti Veyron) чија цена достигна над два милиони евра. Фотографиите на овој модел можете да ги видите подолу.

00

01

02

04

05

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУмилкување – Петре М. Андреевски
Следна објаваЦитати за убавината
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ