Јунското издание на Harpers Bazaar Vietnam во чест на 44от роденден на британскиот супермодел Наоми Кембел со пердувестите модни додатоци од Louis Vuitton. Фотограф An Le, стилист Phuong My.

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam_01

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam_03

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-02

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-03

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-04

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-05

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-06

Naomi-Campbell_Harpers-Bazaar-Vietnam-new-07

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовети за совршени усни
Следна објаваЛетна тераса во морски стил
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ