Чкорчиња од кибрит, пикавци и вирови се распослани низ широките тротоари и уличките во Лондон. Наместо сето ова да го гледаат како нешто грдо, неколку генијални режисери во него пронашле инспирација и решиле да го направат ова шармантно видео во кое се прикажани малечките светови што не сме ни свесни дека постојат, и тоа на најнеочекуваните места низ градот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКреативни урбани интервенции
Следна објаваСекс и драма на седмиот ден од 17.СФФ
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ