Yanis Marshall е француски танчер и кореограф со малку поинакви методи на учење. Сите што сакаат да научат да танцуваат мора да носат штикли! Во ова видео, неговите ученици танцуваат на високи штикли, на песни од Spice Girls, пред најпознатите знаменитости во Париз и тоа без ниедна грешка. Yanis танцувал насекаде низ светот, а луѓето особено го ценат за тоа што го прави во Париз.

Уживајте и научете нешто од овие неверојатни момци :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваCLOUD 9 | Ирина Тошева
Следна објаваВИДЕО: Евровизискиот спот за „To the sky“ на Тијана
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ