Heineken | Пиво за вистински мажи

Реклама на Heineken во која мажите едноставно "пискаат" од радост. Погледнете :)  

Фотографија со “малку” поинаков стил

Рускиот фотограф Кезин Кантарда дефинитивно изненадува со неговиот стил и креативност.Знае како тоа што ќе го замисли да го претвори во фотографија.Фотосесијата што ќе...

Суровата реалност

Парадоксот на нашето време низ историјата е да имаме поголеми згради, а пократки живци, широки патишта, а краток поглед. Трошиме повеќе, а имаме помалку,...

Моменти кои ќе ви го одземат здивот

Делови од секунда кои ќе траат вечно и ќе остават многу луѓе без здив. Тоа е моќта на фотографијата.