Што е тоа хороскоп?

Хороскоп е кога има животни!ха ха ха....Погледнете го интервјуто на овие мали слатки деца.Секој одговор е своја приказна...Уживајте

Моето најлудо лето!

Веруваме дека летото што доаѓа сите посакувате да ви биде лудо и незаборавно. Погледнете како се забавува ова друштво.

Ако можеш …

Ако можеш ... Ако можеш да видиш уништено дело во својот живот и без ниту еден збор повторно да го изградиш и без воздишки и протест да ја...

Мажите и женските гради

Знаеме дека кинезите се луди кога станува збор за натпревари и шоуа, но ова е вистински тест за мажите.Погледнете!

Некој нека превземе нешто!

Израз на лице кој вреди да се погледне!

Приказна која остава без зборови

Момче кое е оставено само на себе целиот свој живот,преживува сам без никаква помош борејки се со сите тешкотии што животот му ги "подарил".Тој...

Моќта на Фотошоп

Фотографијата денес може да достигне до точка на совршенство благодарение на Фотошоп програмата.Сите имаме недостатоци,треба да се сакаме такви какви што сме,но кога станува...

Назад кон самотијата

Последниот бакнеж, последниот состанок, последниот поглед во очите на вашата љубов.

Heineken | Пиво за вистински мажи

Реклама на Heineken во која мажите едноставно "пискаат" од радост. Погледнете :)  

Фотографија со “малку” поинаков стил

Рускиот фотограф Кезин Кантарда дефинитивно изненадува со неговиот стил и креативност.Знае како тоа што ќе го замисли да го претвори во фотографија.Фотосесијата што ќе...

Суровата реалност

Парадоксот на нашето време низ историјата е да имаме поголеми згради, а пократки живци, широки патишта, а краток поглед. Трошиме повеќе, а имаме помалку,...

Моменти кои ќе ви го одземат здивот

Делови од секунда кои ќе траат вечно и ќе остават многу луѓе без здив. Тоа е моќта на фотографијата.