Викенд хороскоп за 22. и 23.04.2018 година!

Овен Ве нервираат луѓето кои постојано ви кажуваат дека секогаш може да сметате на нив, да се јавите кога ви е потребно, а кога ви...

Хороскоп за ден 19.04.2018 година!

Овен Недоразбирањата со вашиот претпоставен, можат многу лошо да делуваат врз вашето напредување на професионален план. Бидете посмирени и обидете се да најдете заеднички јазик,...

Хороскоп за ден 18.04.2018 година!

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие промени ќе ви донесат повеќе...

Хороскоп за ден 17.04.2018 година!

Овен Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ке споделат незаборавни интимни моменти, а тие...

Хороскоп за ден 16.04.2018 година!

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што да правите и тоа ви...

Хороскоп за ден 14.04.2018 година!

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние директните, кои одат директно кон целта. Имате поддршка од еден...

Хорорскоп за ден 13.04.2018 година!

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат во тоа. Ќе уживате во...

Хороскоп за ден 12.04.2018 година!

Овен (21.03 – 20.04) Работата со странци за вас е голем предизвик и со нетрпение чекате да се слушнете со оние кои можат да ви...

Хороскоп за ден 11.04.2018 година!

ОВЕН Денес ќе бидете окупирани од љубовта. Ќе ви се случи една фатална средба и ќе се заљубите во истата секунда. Само немојте веднаш да...

Хороскоп за ден 09.04.2018 година!

OВЕН Денес ќе мора бргу да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте како да постапите и тоа ви...

Хороскоп за ден 07.04.2018 година!

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, туку ќе ги зголемите деловните контакти и повеќе ќе се ангажирате околу...

Хороскоп за ден 06.04.2018 година!

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат во тоа. Ќе уживате во...

Хороскоп за ден 04.03.2018 година!

ОВЕН Се чувствувате постабилно и полека почнувате да се посветувате на работите кои долго ги одложувавте. Проблемот е во тоа, што прво се фаќате за...

Хороскоп за ден 02.04.2018 година!

Овен Денес ќе бидете нервозни поради неможноста да завршите некои планирани работи. Но, нервозата може само да ви одмогне. Најдобро е да побарате помош од...

Хороскоп за ден 01.04.2018 година!

Овен Моменталната ситуација е без поголеми промени во однос на претходните денови. Односите на работното место се напнати. Посветете поголемо внимание на работните задачи и...

Хороскоп за ден 31.03.2018 година!

Овен На работа и натаму добро ви оди. И не само добро, туку ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе се ангажирате околу соработниците. Некои од...