Хороскоп за ден 14.05.2018 година!

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што да правите и тоа ви...

Хороскоп за ден 12.05.2018 година!

  Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за тие кои одат директно кон целта. Имате поддршка од еден Лав...

Хороскоп за ден 11.05.2018 година!

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат во тоа. Ќе уживате во...

Хороскоп за ден 10.05.2018 година!

Овен (21.03 – 20.04) Работата со странци за вас е голем предизвик и едвај чекате да се слушнете со тие кои можат да ви обезбедат...

Хороскоп за ден 09.05.2018 година!

ОВЕН Денес ќе бидете окупирани од љубовта. Ќе ви се случи една фатална средба и ќе се заљубите во истата секунда. Само немојте веднаш да...

Хороскоп за ден 08.05.2018 година!

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што да правите и тоа ви...

Хороскоп за ден 07.05.2018 година!

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што да правите и тоа ви...

Хороскоп за ден 04.05.2018 година!

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат во тоа. Ќе уживате во...

Хороскоп за ден 02.05.2018 година!

ОВЕН Се чувствувате постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е во тоа што прво се фаќате...

Хороскоп за ден 30.04.2018 година!

Овен Денес ќе бидете малку нервозни бидејќи не можете во целост да ги завршите планираните работи. Но, нервозата може само да ви одмогне. Најдобро е...

Хороскоп за ден 28.04.2018 година!

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, туку ќе ги зголемите  деловните контакти и повеќе ќе се ангажирате околу...

Хороскоп за ден 27.04.2018 година!

Овен Денес завршете ги важните работи, разговори и состаноци. Ќе бидете многу убедливи  и успешно ќе се залагате за сопствените идеи. Храбро ќе влегувате во...

Хороскоп за ден 26.04.2018 година!

Овен (21.03-20.04) Можност за средба со личност која доаѓа од далеку. Контактите со странство се успешни и постои можност вашиот партнер или член од семејството...

Хороскоп за ден 25.04.2018 година!

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние кои одат директно кон целта. Имате поддршка од еден...

Хороскоп за ден 24.04.2018 година!

Овен Вашиот партнер ќе биде задоволен доколку ја оставите вашата тврдоглавост на страна и почнете да ги исполнувате неговите желби. Малку попустливост од ваша страна...

Хороскоп за ден 23.04.2018 година!

ОВЕН Утре ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што да правите и тоа ви...