Долго време костурските глави биле симбол на зло, но последниве години се голем тренд во модата. Големата љубов на Alexander McQueen кон нив, често сметани и за негов зашититен знак, продолжува и во новата колекција модни додатоци за оваа есен. Сара Бартон одлично ја продолжува визијата на овој голем дизајнер. Чадори, торбички, манжетни и високи потпетици.

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПринцези на слатките задоволства | Will Coton
Следна објаваПрстен – винска чаша
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР