Фустани од различни периоди од историјата лебдат низ црнило, фотографирани од Meg Cowell. Идејата била да се претстави автентично фустанот, но не на девојка туку да биде оставен да лебди во воздухот, односно да изгледа како облечен на дух од периодот во кој припаѓа фустанот.

Мистично и прекрасно истовремено, добиваме совршена претстава на фустанот, но не и на девојката која би го носела, тоа е дел кој Cowell го остава на нашата имагинација.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБарајќи се себе | Gabriel Aguirre
Следна објаваКреативна рекламна кампања | Like-от не помага
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР