Ова лето Nike реши да оддаде почит на земјите во кои познатите Air Max патики се најкупувани, со тоа што изработи колекција со војнички принтови, специфични за секоја земја. Погледнете ги патиките посветени на Велика Британија, Јапонија, Германија, Италија и Франција.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСемејна традиција | Сол и бибер
Следна објаваБарајќи се себе | Gabriel Aguirre
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР