Декември традиционално е еден од поинтересните, повозбудливите и позабавните месеци во годината. Освен најлудата ноќ во годината, односно дочекот на Новата година, има и неколку други настани како празнични забави, приеми и други прослави.

Празничната сезона, односно празничниот период и забавите за време на празниците, се обележани со особено раскошна гардероба. Она што најмногу ја карактеризира празничната гардероба се светки, кристали, пердуви и кадифе.

Mango

Исто така, чевлите се токму во тој дух и се украсени со материјалите споменати претходно.

Решивме да ја пребараме актуелната понуда за вас и да ги пронајдеме идеалните штикли за празничната сезона.

Zara

Mango

Zara

Zara

Mango

Mango

Zara

Mango

Zara

НЕМА КОМЕНТАРИ