Најубавите фустани за есен 2022 се претежно оние со дезени. Погледнете ја понудата на high-street брендовите!

MANGO

Иако летото е при крај, нема да се откажеме од фустаните и во постудените месеци.

Кројот и должината малку ќе се променат, па така, моделите со прерамки ќе бидат заменети со долги ракави, но разиграните дезени и бои ќе ги пренесемe во есента – судејќи според моменталната понуда на омилените  high-street брендови.

ZARA

Есенските фустани се идеален избор за сите прилики, од лежерни кафиња, преку ноќни излегувања, до деловни состаноци. Женскиот фаворит за оваа сезона доаѓа во безброј различни варијанти, а ние во галеријата одбравме неколку од најубавите модели од полиците на познатите брендови.

MASSIMO DUTTI

ZARA

BERSHKA

MASSIMO DUTTI

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

RESERVED

ZARAMANGO

MANGO

НЕМА КОМЕНТАРИ