Два задолжителни модела за секоја есен се дефинитивно кожната јакна и мантил за дожд – не можеме ни да замислиме есенска гардероба без овие две парчиња

Но, оваа есен, апсолутен најголем хит ќе бидат кожните мантили, кои всушност комбинираат две есенски есенски парчиња, кожна јакна и мантил за дожд, во едно парче.

Кожениот мантил е многу ефикасно парче кое ќе го издигне секој есенски аутфит, а доколку сакате да бидете во тек со трендовите, мора да набавите еден.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ