Рамни сандали со ремени
Рамните сандали украсени со ремени кои се врзуваат околу глуждот се модел со кој не може да се погреши.

Освен што chunkyе сандалите прават нозете да изгледаат визуелно подолги благодарение на ремените, голем плус е тоа што овие сандали одат со се што имате во вашиот плакар.

НЕМА КОМЕНТАРИ