Пандемијата го забрза напредокот на виртуелниот свет и преку Интернет ги видовме  модните писти и нивните предлози за лето 2022: светли бои, смели кроеви, многу реси и беспрекорни вечерни фустани.

И додека се уште трае летото, повторно ќе ги покажеме трендовите на кои треба да обрнете внимание, а пред сè, и како да ја составите гардеробата на иднината, сега.

Смели кроеви со исечоци

Ниска линија на половината

Трикотажа

Бермуди

Реси

Сјајни материјали

НЕМА КОМЕНТАРИ