Кога станува збор за летниот стил, помалку навистина е повеќе.

Но, за да бидеме конкретни, ги забележавме точните трендови на модните писти кои ги инспирираат најновите макро и микро изгледи ќе не красат во омилената сезона на сите.

Некои се очигледни, некои се навидум нејасни, а трети се оние кои едноставно посакуваме веднаш да ги поседуваме.

Погледнете што има на нашиот радар подолу.

Широки фармерки

Y2K

Макси фустани

Сечени фустани

laquan smith

Комплети за плажа

Широки кошули

Микро здолништа

НЕМА КОМЕНТАРИ