Со нетрпение го очекувавме крајот на “lockdown” од многу причини, но носењето убави чевли со високи потпетици беше дефинитивно една од причините бидејќи поголемиот дел го поминавме во патики. Подолу ви откриваме во кои чевли ќе чекориме во 2022 година, односно, кои модели на чевли ќе бидат хит оваа година.

  1. Платформи 

2. Балетанки

3. Удобни, обемни обувки

4. Чевли со мачја потпетица

5. Супер женствени сандали

 

НЕМА КОМЕНТАРИ