Модните недели пролет / лето 2021 година беа полни со бои …

Извештаите за бои на Пантоне од модните недели во Лондон и Њујорк беа исто така на тема „радоста на бојата“ и „флексибилноста и иновативноста“.

Пантоне претстави низа бои кои ќе доминираат во сезоните пролет/лето 2021 година.

FashionUnited избра неколку модни писти од двете модни недели, според бојата и трендот. Од нијанси на нане до длабоко виолетова аметист, индиго и виолетова розова.

Покрај експлозијата на бои, палетата вклучува и некои класични неутрални тонови.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ