Елеците со години се познати како непожелно паче облека …

Тие беа популарни во 70-тите од минатиот век, а нивната популарност таму и остана. Девојките ги заобиколија во широк лак, а ги носеа само нашите баби и дедовци, но, во последниве години токму тие се во мода, а 2020 година донесе голема промена во однос на популарноста на елеците.

Во 2021 година тие се водечки тренд.

Елеците можат да се најдат во различни форми и материјали, од пердувести до волнени, како долг елек или како замена за сако и апсолутно сите се во тренд.

НЕМА КОМЕНТАРИ