По девојките, ви претставуваме неколку комбинации и за посилниот пол, како може да изгледа модерно и убаво и покрај снегот и ниските температури .
СПОДЕЛИ
Претходна објаваСе’ во знакот на Кафка
Следна објаваMоден тренд | Сенф жолта
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ