Кој вели дека секојдневниот деловен живот треба да биде сив?

Работната недела е започната, а ако сте ја изгубиле модната инспирација заради големата листа на задачи, имаме решение.

Оваа ситуација може лесно да се корегира со компетентно подновување, а денес ви нудиме нов изглед на модерни чевли кои се идеални за канцелариски и деловни состаноци.

Се верува дека бизнис стилот треба да биде концизен и строг, но тоа нема да нѐ спречи да додадеме лесен шик со помош на необични чевли?

На пример, носете модерно одело со панталони и строга кошула со пар необични чевли.

Во овој случај, најважната работа е да се ограничиме само на чевлите, а да избегнеме други спектакуларни акценти. Се разбира, вашите колеги ќе го ценат тоа!

Colibri Slingback Mesh Pumps

Runway Slingback Mesh FF Pumps

 

Fabric & Leather Kitten-Heel Slingback Pumps with Bow

 

 

Posao kao praznik: neobične cipele za poslovne sastanke Chloé Cult Gaia Roger Vivier Proenza SchoulerJennifer Chamandi. Sophia WebsterNeousBalenciagaSTELLA McCARTNEY Elisabetta Franchi

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧанти – Оваа пролет во центар на вниманието!
Следна објаваКако се носат украсните шноли за коса!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР