Christian Louboutin се чини дека сака да го освои пазарот на патики со високи перформанси, откривајќи ја својата многу интересна линија наречена Run Loubi Run, чија цел е редефинирање на луксузни патики за пролет / лето 2019 година …

Моделите се со сатен, кожа и декоративни камчиња. Деталите во форма на ленти додаваат допир на женственост и современа естетика, што ќе ви помогне да оставите впечаток каде и да одите.

Совршени за на улица и за црвениот тепих, овие патики веќе можат да се купат во сите бутици на Christian Louboutin и онлајн.

Christian Louboutin predstavlja svoju viziju savršenih patikaChristian Louboutin predstavlja svoju viziju savršenih patikaChristian Louboutin predstavlja svoju viziju savršenih patikaChristian Louboutin predstavlja svoju viziju savršenih patikaChristian Louboutin predstavlja svoju viziju savršenih patika

СПОДЕЛИ
Претходна објаваVolkswagen Комерцијални Возила ја претставува електричната мобилност
Следна објаваКонцертна промоција на титаните на македонската џез музика „Сетстат“
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР