Овогодинешната голема спектакуларна модна ревија на Victoria’s Secret ќе се одржи на 9-ти ноември, а беше откриено и кои музички ѕвезди ќе настапат на овој спектакуларен настан.

Заедно со ангелите на Victoria’s Secret оваа година ќе настапат Bebe Rexha, Halsey, Rita Ora, Kelsea Ballerini, The Chainsmokers, The Struts i Shawn Mendes кои ќе пеат.

Ангелите на  Victoria’s Secret кои ќе прошетаат на модната писта се Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Sara Sampaio, Taylor Hill, сестрите Bella и Gigi Hadid, Kendall Jenner и Winnie Harlow која за прв пат ќе учествува на оваа ревија.

Се сеќавате, во изминатите години музичките гости беа Rihanna, The Weeknd, Lady Gaga и Adam Levine.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваMOSCHINO X H&M – улична енергија со поп култура, гламур и хумор!
Следна објаваBRIT FLOYD ДОАЃА СО ПРОДУКЦИЈА ОД МИЛИОН ДОЛАРИ!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР