Двеста години стариот бренд “Goyard” е статусен симбол на богатите, a воедно и  најпознат и најпосакуван меѓу славните личности од светскиот џет-сет.

Неговиот безвременски луксуз го симболизира рафинираниот и префинет вкус не оние кои ги поседуваат овие производи.

Славните ковчези на Goyard ги поседувале и многу познати светски имиња како што се: Coco Chanel, Pablo Picasso, Sir Arthur Conan Doyle, Jaques Cartier и мн. други.

Со своите цени овој престижен бренд е високо позициониран, а неговите луксузни производи се движат од 10.000 евра, па нагоре.

Vanity-Case Goyard

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР