Во осумдесетите години Carolina Herrera беше прогласена за жена со најмногу стил на светот, а денес, таа е модна икона која не знае за неуспех.

Модната дизајнерка Каролина Херера е синоним за елеганција и безвременски стил, додека венчаниците од колекцијата 2017, ги покажуваат тие епитети целосно. Смисолот за мода докажан неброено пати, Каролина Херера сега го претстави преку формите во новата колекција на венчаници, со впечатлива модерна линија и софисициран шик.

Related image

Деталите на кои им е дадена посебно внимание се наоѓаат на задниот дел од фустанот, со евидентна порака на дизајнерката, дека подеднакво е важен и задниот дел на фустанот.

Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017

Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017Venčanice Carolina Herrera kolekcija 2017Image result for carolina herrera bridal2017

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајдобриот ресторан во светот се наоѓа во Шпанија!
Следна објаваPrada ја лансираше новата кампања ” Encounters”- (“Средби”) !
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР