Michael Kors во својата нова кампања есен/зима 2016., ни покажа раскош и сјај на луксусзниот живот. Главните улоги ги имаат моделите Emmy Rappe и Romy Schonberger како и Sven de Vries како пилот, во кампањата која ја снимаше познатиот фотограф  Mario Testino.

Тие на совршен начин ги прикажаа најлуксузните нови парчиња на брендот, лелеавите фустани, јакните од крзно и кожа, палта и фармерки. Кампањата е многу раскошна, затоа што во неа се наоѓаат разновидни парчиња, но  и прекрасните Michael Kors модни додатоци, како што се чантите, очилата со златни рамки, скапоцените часовници и златниот накит, кој додатно го нагласува гламурот на целата кампања.

 

michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-1 michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-2 michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-3

michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-4michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-5michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-6michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-7michael-michael-kors-fall-winter-2016-campaign-8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗабавен стан кој предизвикува среќа!
Следна објаваRosemont Hotel & Residences – луксузен хотел со прашума во Дубаи!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР