Опседнати сме со новиот тренд „Piercing на коса“, да добро прочитавте. Овој накит за коса е одличен начин за нагласување на вашите плетенки, локни или фризури за секој ден. Овие модни додатоци за коса, не потсетуваат на модерна верзија на фризурите од 70-тите. Со помош на метални шноли, шилчиња и други додатоци, дури и обичната скромна фризура, веднаш станува cool и trendy.mix-it-up-hair-piercings (1)kimkbraids (1)

Според фотографиите на социјалните мрежи, познатите личности како Kim Kardashian, Kylie Jenner, Ritа Orа и Christinа Aguilerа, дефинитивно го прифатија овој нов тренд!.

ritaora not-your-average-top-knot-hair-piercings ritaorabraids rita-ora-pearling-it-hair-piercingsss starspiercing xtina-ringing-a-new-look-hair-piercingsjazz-up-crown-hair-piercings (1)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЈавен Повик за дизајнери, дизајн студија и маркетинг агенции!
Следна објаваКој пијалок е хит ова лето – ги освои сите генерации?
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР