1

Проектот наречен Уметнички мов е една одлична идеја за внесување на нешто оригинално во секој дом. Личноста која стои позади овој проект е Ерин од Калифорнија, ентузијастичен вљубеник во растенијата. Ерин пронашла начин да ги комбинира двете работи на кои им се посветува со најголема страст: растенијата и дизајнот.

Вештината која таа ја поседува е наречена Plant Painting, односно сликање со растенија и е всушност уметноста на создавање на живи, зелени ѕидови.

2 3

4

Најдоброто нешто во врска со декорација од овој тип е тоа што нема потреба од никакво одржување и грижа.

Дизајнерката вели дека ужива во создавање на нови, оригинални дела, а можностите се бескрајни и оставаат простор за иновативност и креативност.

5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР