Со оглед на фактот дека се облекуваме во склад со временските прилики, деновиве истите се како да е веќе пристигната пролетта, а овој ефект се прелева и на нашето расположение. Со доаѓањето на пролетта сите ние имаме желба да обновиме нашата гардероба и да купиме по некој моден аксесоар. драги мои дами тоа е сосема нормална реаквија која на сите ни дава еден одреден вид на оддишка. Во продолжение ви претставуваме модели на чанти кои ќе бидат популарни претстојната сезона пролет 2016. Погледнете!!

Image 6819

Fendi-Calf-Hair-Peekaboo-Bag

 

Latest-and-Unique-Designs-of-Handbags-2016-for-girls-e4

landscape-1447713350-hbz-ss2016-trends-bags-chanel-index

Pastel-colors-Handbags-polka-dots-macro-combined-alternate-striped-prints-polka-dots-macro

????????????????????????????????????

Top-10-Most-Popular-Branded-Hand-Bags-2016

2016-fashion-handbag-color-trend

BODEN_SPRING_SUMMER_2016_820x424_PARAGRAPH_BREAKS_04

alexander-wang-sneaker-inspired

Fendi-Spring-2016-Bags-5

Louis-Vuitton-Spring-2016-Bags-16-510x383

Tods-Spring-Summer-2016-Runway-Bag-Collection-Featuring-The-New-Shoulder-Bag-4

 

Celine-Canvas-Small-Trapeze-Bag-2250

 

НЕМА КОМЕНТАРИ