Ви ги претставуваме ангелите на Victoria Secret после завршувањето на спектуларното шоу и нивните избори на модели на креации кои ги носеа за забавата на розевиот тепих. Како и минатата година преовладуваа црната и белата боја. Алесандра Амброзио избра креација од Тиери Мугкер, Андријана Лима пак се појави во златна креација на Александар Воте, а Кендал Џенер носеше фустан од студиото на Армани.

Уживајте!

01 02 03 04 06 05 07 10 08 11 13 15 17 20 34 12 19

 

 

38 16 35 14 30

НЕМА КОМЕНТАРИ