Водени бои
Уметничкото доживување на водените бои сега е пренесено од уметничко платно, на облеката за носење. Еден од најголемите трендови за сезоната што пристига, ќе ги воодушеви уметничките души, но и тие што сакаат да бидат забележени. Chanel, Emilio Pucci и Badgley Mischka, се само дел од големите модни куќи,кои на ревиите го презентираа овој волшебен тренд.
Chanel : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015 Mercedes-Benz China Fashion Week S/S 2015 - Day 6
  Прозирни материјали
 Во фокусот на талентирани и креативни дизајнери за следната пролетна сезона се најдоа и провидните материјали, кои на суптилен и нежен начин отркриваат одредени делови на телото. Некои дизајнерски интерпретации се со толку голема фантазија да напросто ви го одземаат здивот. Chloe, Blumarine, Missoni, Alberta Ferretti, Valentino, Zuhair Murad и Ellie Saab, се само некои од модните куќи кои ни го предлагаат овој интересен тренд.
 Blumarine - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015
Mercedes-Benz China Fashion Week S/S 2015 - Day 9
СПОДЕЛИ
Претходна објаваПентхаусот на Кристијан Греј
Следна објаваХит машки фризури
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ