Лимитирана верзија машки кожни чевли со скриена преграда за Johnnie Walker шишенце во петата. Одлични за Џејмс Бонд и сите негови фанови. Дизајн на Oliver Sweeney.

01

04

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПразнична бајка за најмалите
Следна објаваГледајте ги сите 26 епизоди наеднаш за да ги мразите уште повеќе
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ