Провокативната женственост како заштитен знак на Agent Provocateur и во новата кампања за оваа есен/зима. Инспирирана од безгрижните 70ти години, во новата колекција се појавуваат многу детали и кроеви од тој период. Ретро, секси и луксузно.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

15

16

17

18

23

22

21

20

19

НЕМА КОМЕНТАРИ