Непишано правило во однос на модата за време на летниот период е белата боја, како стилски императив и водечки акцент на секоја летна комбинација. Она што важи за огромна предност на топлото време е и-не-така-честиот избор на здолништа и фустани е неговото зачестување и изгледот на дама поради самата вокација на таквиот тип облека.

Она што денес Ви го препорачуваме е бели фустани и фустанчиња, кои варираат во различни стилови и материјали, кои може да се носат при различни прилики, впечатливи според различен накит и комбинирани со различен тип на обувки – но, кои во сумарум даваат една летна стилска слика, еден женски идеал кој потсетува на топлина и елеганција и кој вреди за сите погледи. Фото-галеријата во прилог служи за да Ве инспирира уште денес.

6

1

2 3

4

5

6

7

5

7

8

10

11

12

.1.

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваIKEA | Каталог 2015
Следна објаваНеповторливата Marilyn Monroe
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ