Новата колекција очила на австралијанскиот бренд Le Specs наречена Summer Noir. Строги линии, дебели рамки и огледални стакла во боја. Модели Harry Goodwins, Annabel Moore, Olivia Donaldson, Yaya Deng и Nikolina Kovacevic.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако до совршени веѓи?
Следна објаваСветот на Жил Верн | The Joben Bistro
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ