Корални, црвени, розови и слични светли, но смели бои на кармини се задолжителни оваа сезона. Обично се комбинираат со не многу нагласени очи, иако во зависност од пригодата ова правило не важи секогаш. Даваат префинет изглед на целокупната шминка, а вие оставате впечаток на храбри и самоуверени жени.

7

6

5

4

3

2

1

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМини стан за живот во двојка
Следна објаваАвторски филмови на денешната програма на 17.СФФ
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ