Колекции за сезоната пролет-лето 14 на брендовите „Спрингфилд’“, LBT, „Манго“ и Celio беа презентирани вчеравечер во  „Скопје сити мол“. На музичко-модното случување Ready To Wear Fashion & Music Marathon, кое се одржува по затворањето на ревијалниот дел на деветтото издание на Моден викенд – Скопје, до утре ќе може да се погледнат новите линии наповеќе етикети, достапни во шопинг центарот „Скопје сити мол“.
Mango-7040
Низ модниот перформанс публиката ја водеше радио „Antenna 5“. Вечерва од 18 часот ќе ги видиме колекциите на „Окаиди“, Fashion & Friends, „Арабеска“ и Bitsiani. Во четврток ќе се претстават Aftershock London и P.S. Fashion. Ready To Wear Fashion & Music Marathon претставува едно поинакво модно случување кое има за цел да прерасне во традиција на славење на уличната мода.
(Фото: Ани и Дими)
Mango-7034
Mango-7071
springfield-6899
springfield-6782
LTB (2)
LTB (1)
LTB (3)
Celio-7171
Celio-7198
Celio-7103
Дивиан Артс е дел од медумските партнери на Скопје Моден Викенд
СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолекцијата на Кејт Мос за Topshop
Следна објаваРимокатоличка преспектива | Clement Celma
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ